Josefne

Mina vänner beskriver mig troligen som kreativ, tävlingsinriktad och ett med ett öga för färg och form. Mitt stora intresse sedan flera år tillbaka är fotografering där jag får utlopp för min kreativitet kring just färg och form. Tävlingsinstinkten tillför att jag är noggrann med vad jag gör och ställer höga krav på mig själv, ibland alltför höga, och avslutar sällan ett projekt utan att vara 100% tillfreds med mitt arbete.
Jag driver egen verksamhet som fotograf med uppdrag inom bröllop-, barn- , familje- och bebisfotografering, men även uppdrag med modefotograferingar, företagsevent och olika evenemang. 

Mina fotouppdrag kring bröllop är att dokumentera och föreviga en av de största och lyckligaste dagarna i livet. Mina bilder ska beröra och skapa en känsla av den stora dagen. 

Jag fotograferar även familjer, barn och bebisar, helst i naturlig miljö, men även i min studio. Nyfödda ska helst fotograferas redan under de första veckorna. Kontakta mig i god tid så planerar vi tillsammans en fotografering inom kort efter barnets födsel.

Modefotografering är upptar en stor del av min tid då det inte är bröllopstider. Se gärna mina referensbilder hos RabalderMillami eller ByJolima.

Nu när vi skriver år 2020  är jag inne på mitt tolfte år som fotograf. Sommarhalvåret är fullt med härliga brudpar från Skåne i söder till Stockholm i norr, men även uppdrag utomlands. Mina uppdrag som bröllopsfotograf är i lifestyle stil, ofta följer jag brudparet under delar eller hela dagen. Jag är en del av bröllopsplaneringen då min erfarenhet av alla bröllop jag genom åren har gett många konkreta tips till mina brudpar i deras förberedelser.

Fotouppdragen sker genom mitt bolag Fotograf Josefine Bergqvist AB. Jag utgår från Varberg men tar uppdrag i hela Sverige och utomlands.


Välkomna att kontakta, jag skulle älska att få ert förtroende! ♡

Kontakta mig gärna via länken Kontakta mig här ovan.

Kram Josefine