Som bröllopsfotograf är jag en del av planeringen av Er stora dag. Jag erbjuder ett personligt möte och provfotografering i god tid innan bröllopsdagen och innan ni bestämmer för att boka mig som Er fotograf. Vi har då möjlighet att lära känna varandra och vi kan redan då komma överens om vilket upplägg som passar Er bäst och vad som ska ingå i bröllopspaketet.

Jag fotograferar i lifestyle stil med personliga och stilrena bilder som förevigar Er stora dag. Mitt mål är att även föreviga alla små detaljer under dagen – kläderna, skorna, smyckena, tärnor, familjen, tårarna…  Om det finns möjlighet är jag gärna med och bevakar hela dagen, från frisören på morgonen, vigselakt, mingel med släkt och vänner till första skålen på bröllopsfesten.

BRÖLLOPSPAKET

Grundpriset för ett bröllopspaket fr 14.000 :-

Bröllopspaketet innehåller

Personligt möte och planering
 Fotografering under bröllopsdagen
Egen websida med bildgalleri för urval av bilder
 Leverans redigerade bilder digitalt

Tillval till ovan grundpaket

Ytterligare tid för fotografering/heldag.
Exklusivt fotoalbum med tjocka pärmar
Föräldraralbum
Professionella förstoringar, tavlor eller canvas

BOKNING OCH PRISER

Ni är varmt välkomna att kontakta mig för att boka Er bröllopsdag. Om ni önskar att träffa mig innan ni bestämmer Er för att boka bröllopsfotograf så är det inga problem. När vi tillsammans har kommit överens om upplägg och priser skriver vi ett avtal oss emellan. Innan Er stora dag träffas vi alltid för ett möte för att prata igenom vilka önskemål och förväntningar ni har runt fotograferingen. Vi diskuterar i detalj hur schemat för dagen ser ut och saker som man ska tänka på och genomför en provfotografering, gärna på plats vid kyrkan eller den tilltänkta platsen för fotograferingen.

Använd länken Om mig/Kontakta mig här ovan för kontaktuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

Jag utgår från Varberg och tar uppdrag över hela Sverige och även utomlands. Vid längre resor tar jag ut rese- eller milersättning enligt överenskommelse.

Alla bilder redigeras i efterhand på detaljnivå och får lite extra kärlek för att framhäva och ta fram det lilla extra i bilden.
Bilderna levereras av högsta kvalité.

Välkomna att höra av er!
Josefine